Cadillac The worlds most eloquent possession

Artikelnummer: ST11030021A
Vorige Artikel 39 van 103 Volgende
€ 11,50 (inclusief 21% btw)
Specificatie Omschrijving
Lengte 13 cm
Breedte 36 cm
Hoogte 0,3 cm
Materiaal Aluminium-composiet

Cadillac, opgericht in 1890 dankt zijn naam aan de oprichter van de stad Detroit “Antoine Laumet de La Mothe, sieur de Cadillac”. Het merk heeft altijd gestaan voor luxe, kwaliteit en innovatie. 

In 1948 introduceerde Cadillac de eerste auto met staartvinnen. Deze staartvinnen waren geïnspireerd op het succesvolle Amerikaanse jachtvliegtuig de P-38, waarvoor Cadillac tussen 1942 en 1945 de motoren had gebouwd.

De auto met de meest in het oog springende staartvinnen werd de Coupe de Ville uit 1959. Cadillac adverteerde voor dit model met de slogan: “The world's most eloquent possession…”, wat zoveel betekent als “'s werelds meest welsprekende bezit…”


 

Dit bord is een origineel door Signs of Time vervaardigd wandbord. Het bord is op eerste klas aluminium-composiet-plaat (“Dibond”) gedrukt. Hierdoor is de afwerking verfijnd en zijn de kleuren helder en sprekend! De finish is mat.

Bevestigingstip
De door ons geleverde AC-ophanghaak is speciaal geschikt om borden van aluminium-composiet veilig en mooi aan de muur te hangen. Er zijn echter ook andere ophangmethoden geschikt. Meer info? Kijk op onze pagina "Ophangtips".

 


* Verzendkosten besparen? Haal je bestelling op op de markt!

 

 

 

© 2015 - 2021 Signs of Time | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel