Boeddha Shakyamuni

Artikelnummer: ST04020121A
Vorige Artikel 43 van 332 Volgende
€ 14,95 (inclusief 21% btw)
Specificatie Omschrijving
Lengte 29,7 cm
Breedte 21 cm
Hoogte 0,3 cm
Materiaal Aluminium-composiet

 

Boeddha Shakyamumi
De historische Boeddha, Boeddha Shakyamuni werd zo’n 2600 jaar geleden geboren als prins Siddharta Gautama in wat tegenwoordig Nepal is. Aangedaan door de confrontatie met het menselijke lijden door ziekte, ouderdom en dood, gaf deze prins zijn koninklijke geboorterecht op om een manier te vinden waarop dit lijden overwonnen kan worden. 
Rond zijn vijfendertigste bereikte hij de Verlichting, waarna hij ongeveer 45 jaar onderricht heeft  gegeven over hoe wij ons van het lijden kunnen bevrijden.

De afbeelding
Deze afbeelding is vorm gegeven volgens de principes van de Tibetaanse Thangka schilderkunst
In de Tibetaanse kunst wordt een afbeelding van de Boeddha opgebouwd volgens een stramien met vaststaande verhoudingen. Ook deze afbeelding is opgebouwd volgens dit stramien en bevat elementen en symbolen uit het Tibetaans Boeddhisme.

Het materiaal
De afbeelding is afgedrukt op Aluminium Composiet Plaat (ACP ook wel "Dibond" genoemd) met behulp van een UV LED printer. Hierdoor is de afwerking verfijnd en zijn de kleuren helder en sprekend! De finish is mat.

Bijdrage
Wij hebben veel respect voor de inspanningen van de vele Tibetaans Boeddhistische leraren die hun land hebben moeten ontvluchten. De Dalai Lama voorop maakten zij van deze nood een deugd door het onderricht van de Boeddha in het Westen toegankelijk te maken en een bijdrage te leveren aan meer geluk in ons deel van de wereld. 
Wij dragen daarom een deel van de opbrengst van deze wanddecoratie af aan International Campain for Tibet, de organisatie die zich inzet voor het bevorderen van de mensenrechten en democratische vrijheden van het Tibetaanse volk. 

Wilt u meer weten over International Campaign forTibet? Bezoek dan: https://www.savetibet.nl/# 


 

Bevestigingstip
De door ons geleverde AC-ophanghaak is speciaal geschikt om borden van aluminium-composiet veilig en mooi aan de muur te hangen. Er zijn echter ook andere ophangmethoden geschikt. Meer info? Kijk op onze pagina "Ophangtips".


* Verzendkosten besparen? Haal je bestelling op op de markt!

 

 

 

 

© 2015 - 2021 Signs of Time | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel